Τόσο στην περίπτωση του Σαλπιγγίδη όσο και στην περίπτωση του Μαλεζά όλα κρέμονται από μια κλωστή. Περίπλοκη υπόθεση του πρώτου, πιο απλή του δεύτερου, όμως οι σχέσεις με τον Βρύζα θα παίξουν ρόλο.

 

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Αϊντχόβεν, ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί τις υποθέσεις των Μαλεζά και Σαλπιγγίδη.
Για τον πρώτο τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην θέλει να αποχωριστεί τον παίκτη, όμως ουσιαστικά είναι δική του απόφαση. Η Φορτούνα θέλει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και ο Δικέφαλος έδειξε στον παίκτη πως τον θέλει, αφού παρά τα προβλήματα του έκανε ουσιαστικά την ίδια οικονομική προσφορά.
Επομένως, ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να φέρει κάποια χρήματα στον σύλλογο και να ακολουθήσει το... ευρωπαϊκό όνειρο, πλέον το σκέφτεται πολύ σοβαρά να μείνει στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, ο Μαλεζάς θα αποφασίσει για το μέλλον του και θα ανακοινώσει την απόφασή του στην ομάδα του, έτσι ώστε σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ντίσελντορφ να δώσει χρόνο στον Δικέφαλο να βρει τον αντικαταστάτη του.

Όσο για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο Βαγγέλης Αγγελής θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να κάνει τις τελευταίες επαφές. Το πρόβλημα στην δική του περίπτωση είναι πως του οφείλονται αρκετά χρήματα και είναι δύσκολο την δεδομένη στιγμή να δοθούν εγγυήσεις για την εξόφλησή του.
Ο εκπρόσωπος του παίκτη πάντως θα ενημερώσει την ΠΑΕ για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και μαζί θα αποφασίσουν για το μέλλον τους.
Και οι δύο περιπτώσεις, όποια κατάληξη κι αν έχουν, θα ολοκληρωθούν σε καλό κλίμα όπως τονίζουν από τον ΠΑΟΚ, αφού αμφότεροι έχουν πολύ καλή σχέση με τον Ζήση Βρύζα και είτε συνεχίσουν μαζί είτε όχι, θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο καλές σχέσεις.


gazzetta.gr