Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μαλεζά



Ο ΠΑΟΚ απορρίπτει την πρόταση των 400.000 ευρώ της Φορτούνα για την παραχώρηση του Στέλιου Μαλεζά και αντ' αυτού θα καταθέσει στον διεθνή στόπερ επισήμως πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια με σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών του.

 
Το συμβόλαιο του Μαλεζά τελειώνει το 2013. Πέρυσι είχε αποδοχές 160.000 ευρώ και φέτος το κλιμακωτό συμβόλαιό του προβλέπει αποδοχές 180.000 ευρώ. Στην επίσημη έγγραφη πρόταση που θα του καταθέσει ο Γιώργος Γεωργιάδης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (24/7) θα προβλέπεται επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016 και μεγάλη αύξηση των αποδοχών του, που θα φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες στο ύψος των 300.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά.
Με την πρόταση επέκτασης συμβολαίου και θεαματικής αύξησης αποδοχών οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δείχνουν στον Μαλεζά ότι θέλουν να παραμείνει στην ομάδα και επιθυμούν επίσης να είναι ικανοποιημένος και χρηματικά. Ο διεθνής στόπερ αναμένεται ότι θα είναι θετικός στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του και έτσι το θέμα θα κλείσει, αφού ούτως ή άλλως θα ήταν αδιανόητο να παραχωρηθεί ο στυλοβάτης της άμυνας με ένα τόσο μικρό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog