Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Έκλεισε» στην Παρί ο Ιμπραΐμοβιτς!

 
 
 Αρχικά ο ιταλικός Τύπος και στη συνέχεια η «Equipe»… ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Σουηδό επιθετικό και το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από το γαλλικό σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια. 


 

Αργά το βράδυ της Τρίτης θα βρίσκεται στη Γαλλία, καθώς ταξιδεύει ήδη από την Στοκχόλμη.
Οι όποιες αντιστάσεις είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και ο 30χρονος φορ θα γίνει και επισήμως «Παριζιάνος». Μάλιστα, γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα βρίσκεται αύριο στο Παρίσι, προκειμένου να «περάσει» τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να μεταβεί στα γραφεία της Παρί και να υπογράψει το νέο «βασιλικό» συμβόλαιό του. Οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται στα 12.5 εκατ ευρώ, που με τα μπόνους θα φτάνει λίγο πάνω από τα 14. Αν δεν καταφέρει να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας την Τρίτη, τότε αυτό θα συμβεί αύριο το πρωί, όπου θα περάσει από ιατρικά.
Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων είχε συνάντηση εκ νέου με τον ατζέντη του Ίμπρα και λέγεται ότι σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο στο «Παρκ Ντε Πρενς» για την μεταγραφή του «αστέρα» της Μίλαν, απάντησε «ναι», δείγμα του πόσο… τελειωμένη είναι η υπόθεση.
Ταυτόχρονα, ο Μάρκο Βεράτι πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Τρίτης και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο 5ετές συμβόλαιό του με την Παρί, με τις επίσημες ανακοινώσεις να... αναμένονται αύριο. Οι Πρωτευουσιάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ομάδας παρόντες.

 sigmalive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog