Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Ταύρος» ο Γκρέκο και υπογράφει

 
 
Ο Γκρέκο αποδείχθηκε... ταύρος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και αύριο θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.


 

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Λεάντρο Γκρέκο, πέρασε με επιτυχία τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και τα ειδικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και αύριο θα περάσει το δεύτερο μέρος. Ο Ιταλός μέσος είναι ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αυτό ήθελε όσο τίποτα άλλο και περιμένει την αυριανή μέρα όπου θα υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Όπως είχαμε τονίσει από την Παρασκευή, η απόκτηση θα είναι με τη μορφή μεταγραφής και όχι δανεισμού, ενώ αύριο θα σταλούν και τα χαρτιά από τη Ρόμα. 

Ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του θα μεταβεί εκτός απροόπτου στην Ιταλία για να τελειώσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για ειδικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Έρμελο και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας! Bέβαια, ο ίδιος επιθυμεί να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και να μπει από την Τρίτη στην ομάδα, αν και κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί οριστικά αύριο. O Iταλός είναι ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα στην καριέρα του θέλει με το «καλημέρα» να μπει στο κλίμα της ομάδας, γ' αυτό και θα μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους», για το αν βρεθεί στην Ιβηρική για τα φιλικά της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog