Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στην Ένωση, καθώς το ποσό των 150.000 ευρώ από τα χρήματα της μεταγραφής του Κλωναρίδη δεσμεύτηκαν και κατέληξαν στην τσέπη του Ελ Χατζί Ντιούφ.


 

Ο Ελ Χατζί Ντιούφ εμφανίστηκε από το... μακρινό παρελθόν και έστειλε κατασχετήριο δεσμεύοντας από την ΠΑΕ ΑΕΚ το ποσό των 150.000 ευρώ από τα χρήματα που θα πάρει η ΠΑΕ μέσω της πώλησης του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ.

Το παραπάνω ποσό οφείλεται στον Σενεγαλέζο μεσοεπιθετικό από το 2009(!) και τα διεκδικούσε δικαστικώς όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, μαθαίνοντας για την πώληση του Κλωναρίδη στη γαλλική ομάδα, η νομική του υπεράσπιση βρήκε το πάτημα που έψαχνε.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης έστειλε το κατασχετήριο όχι στην ΑΕΚ, αλλά στη Λιλ και η γαλλική ομάδα αναγκάστηκε να αφαιρέσει 150.000 ευρώ από τα 800.000 ευρώ που θα έστελνε συνολικά στην Ελλάδα και να τα καταθέσει στον λογαριασμό του Ντιούφ.

Όπως γίνεται κατανοητό πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την Ένωση που χρειαζόταν τα χρήματα για καλύψει κάποιες τρύπες, όμως δυστυχώς για την ΠΑΕ χάνει σημαντικό μέρος από αυτά από έναν παίκτη που είχε... ξεχάσει ότι υπήρξε στο ρόστερ της ομάδας.

gazzetta.gr