Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το πρωτάθλημα πρώτος στόχος για τον Ζαρντίμ

 

 Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι αποφάσεις για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση η πειραϊκή ομάδα θα ληφθούν μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. 

 

Αυτό δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ, λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αρχίσω τη χρονιά με τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Σίγουρα θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτοί είναι φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα, αυτό σημαίνει να περάσουμε τη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για τις μεταγραφές σχολίασε ότι «το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας, είναι να δούμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε ήδη στην ομάδα μας. Να δούμε τι θα χρειαστούμε ως προς το "χτίσιμο" του ρόστερ, για να δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες μεταγραφές μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».

Όσο για την προετοιμασία, που ξεκίνησε από σήμερα; «Όταν λέω "το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας", εννοώ και τους δύο φιλικούς αγώνες που θα παίξουμε στην Αυστρία, αλλά και τους τρεις που θα δώσουμε στην Πορτογαλία. Εκεί θα δω πως είναι οι παίκτες μας, πως είναι το ρόστερ και εν συνεχεία θα πάρουμε αποφάσεις για το πώς θα το διαμορφώσουμε».

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε ο σπουδαίος φιλικός αγώνας των «ερυθρόλευκων» με τη Νάπολι. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Ιταλίας στην «καυτή» έδρα της, το «Σαν Πάολο», στις 19 Αυγούστου. 




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog