Σε οριστική ρήξη έχουν έρθει πλέον οι σχέσεις του Άρη με τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος κατέθεσε και δεύτερη προσφυγή εναντίον της ομάδας του, διεκδικώντας συνολικά 45.000 ευρώ.



Στα... άκρα οδηγείται η υπόθεση του νεαρού άσου με τους «κίτρινους», αφού φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο. Ο παίκτης κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, κατέθεσε και δεύτερη προσφυγή εναντίον του Άρη, στην οποία και ζητάει το ποσό της τελευταίας δόσης που αναγράφεται στο φετινό του συμβόλαιο, ήτοι 5.000 ευρώ αφού δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη, καθώς επίσης και τα χρήματα που προβλέπει η συνεργασία του με τον σύλλογο για την επόμενη σεζόν. Το συνολικό δηλαδή ποσό ανεβαίνει στα 45.000 ευρώ, προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα αγκάθι στους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά τους στον Άρη υποστηρίζουν ότι θα προσκομίσουν ενώπιον της επιτροπής όλα τα παραστατικά τα οποία και αποδεικνύουν ότι ο παίκτες έχει πάρει όλα τα χρήματα που του οφείλονται και μάλιστα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.