Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας

 
 
 Η ανακοίνωση της Παρασκευής έστελνε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα, "Είμαστε στο "ΕΜΕΙΣ" και όχι στο "εγώ"", για την σημερινή ημέρα έναρξης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο.


Σε μία μέρα όπου αναμένεται η παραίτηση του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης Αθανάσιου Αθανασιάδη και θα ανοίξει τον δρόμο για την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου μετά από την παμψηφεί αποδοχή της πρότασης Στεφανίδη το βράδυ της Πέμπτης στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Στόχος της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης που θα προκύψει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέσω του Πρωτοδικείου μέσα στην εβδομάδα δεν είναι άλλος από την επίτευξη της λειτουργίας της.
Κάτι που για να γίνει φαίνεται πως απαιτείται τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα. Δηλαδή μέχρι το προσεχές Σάββατο, σε ένα διάστημα πιο απλά έξι ημερών αν και ο Αντώνης Ζαμπέτας δεν λέει όχι αν το 1 εκ. ευρώ συγκεντρωθεί ακόμη και σε 15 μέρες. Που σημαίνει μέχρι και το πέρας της πρώτης εβδομάδας του Ιούλη.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού μπορεί να συγκεντρωθεί από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κάτι που θα φανεί από σήμερα κιόλας στην πρώτη μέρα της διάθεσής τους. Για αυτό και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να βάλει χαμηλές τιμές για να πετύχει να προσελκύσει τον κόσμο της ομάδας.

Το σλόγκαν που χρησιμοποιήθηκε από κοινού από ΚΜΑ και ΠΑΕ είναι: "Είμαστε στο “ΕΜΕΙΣ” και όχι στο “εγώ”" με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ανά θύρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» να είναι:
θύρες 1-3: 100 ευρώ
θύρα 2: 160 ευρώ
θύρα 9: 230 ευρώ
θύρα 7: 400 ευρώ
VIP: 1.000 ευρώ
Σουίτες 4 ατόμων: 16.000 ευρώ
Σουίτες 6 ατόμων: 21.000 ευρώ
Σουίτες 8 ατόμων: 24.000 ευρώ.

Επίσης σημαντική εκτός από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι η οικονομική στήριξη που θα προσφέρουνε τελικά οι επώνυμοι και επιφανείς παράγοντες της οικογένειας του Άρη. Κάτι που αναμένεται να φανεί ακόμη και στο τρέχον 48ωρο όπου είναι να αναλάβουνε δράση βετεράνοι και επιχειρηματίες.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου είναι προγραμματισμένο να εκδικαστούνε οι προσφυγές του Καστίγιο όπου λογικά η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει και θα πάρει αναβολή σε αντίθεση με εκείνες των Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο.
Όπως κάτι ανάλογο ισχύει και σε αυτήν του Κατίδη ενώ σε εκείνη του Σηφάκη, η πλευρά του οποίου δεν επιβεβαιώνει τα περί Λα Κορούνια, είναι να κατατεθούνε υπομνήματα. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και μέσα στο επόμενο διήμερο οι Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο να μείνουνε ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog