Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Νίκη ή επιστροφή



Η Ελλάδα ψάχνει τη νίκη απέναντι στη Ρωσία (21:45, ΕΤ1) στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 
 Η Εθνική Ομάδα θα συνεχίσει στη διοργάνωση μόνο αν πάρει τους τρεις βαθμούς, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Πολωνία και την Τσεχία.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Παπασταθόπουλο και Κ. Παπαδόπουλο, με τον Τοροσίδη δεξιά και τον Τζαβέλλα στα αριστερά αντί του Χολέμπας. Την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης. Στην επίθεση θα παίξει δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Χολέμπας, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.


Ο Ντικ Άντβοκαατ θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-3-2-1. Στο τέρμα θα πάρει θέση ο Μαλαφέεφ με την άμυνά του να αποτελείται από τους Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ανιουκόφ και Ζιρκόφ. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σιρόκοφ, Ντενίσοφ και Ζιριανόφ. Πιο μπροστά τους θα βρίσκονται οι Τζαγκόεφ και Αρσάβιν και μοναδικός προωθημένος ο Κερζάκοφ.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ακινφέεφ, Σουνίν, Γκρανάτ, Σαρόνοφ, Ναμπάμπκιν, Σέμσοφ, Γκλουσάκοφ, Κομπάροφ, Παβλιουτσένκο, Πογκρέμπνιακ και Ισμαΐλοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog