Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ με Αβραάμ: 6 μήνες εκτός δράσης!





Δυστυχώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν πολύ δυσάρεστα. Ο διεθνής αμυντικός υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, στο παιχνίδι με την Πολωνία και θα μείνει 6 μήνες εκτός δράσης!




Ο Αβραάμ τραυματίστηκε στο 19' του ματς της πρεμιέρας με την Πολωνία, σε μια μονομαχία του με τον Λεβαντόφσκι. Εμεινε 1-2 λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο αριστερό πόδι (μάλιστα είχε βγάλει και το παπούτσι) και τελικά επανήλθε στο παιχνίδι, αν και ήδη ο Φερνάντο Σάντος είχε σηκώσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για προθέρμανση.
Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έπαιξε για περίπου 15 λεπτά πριν αποχωρήσει, τελικά, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει, παρά το γεγονός ότι είχε «σφίξει» τα δόντια.
Τελικά, παραχώρησε τη θέση του στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και μετέβη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το κλίμα στις τάξεις της εθνικής ήταν ήδη «βαρύ» για τον τραυματισμό του, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη και οι οποίες δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια.
Πλέον, ο Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αρχίσει το δικό του αγώνα δρόμου, με την επέμβαση στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί και στη συνέχεια να αρχίσει το δικό του αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στη δράση, κάτι που δύσκολα θα γίνει πριν το τέλος του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog