Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στοίχημα Champions League



Να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες είναι για τον Ζοζέ Μουρίνιο ένα μεγάλο στοίχημα αποτελέσματα της δουλειάς του οποίου φαίνονται σε όποια ομάδα κι αν έχει, μέχρι στιγμής, βρεθεί.


 Για να τα καταφέρει, βέβαια, καλείται η ομάδα του να ανταπεξέλθει στην πίεση που της έχει δημιουργηθεί μετά το εις βάρος της εκτός έδρας 2-1 από τους Βαυαρούς. Επρόκειτο για μια αναμέτρηση στην οποία οι «μερέγχες» παρουσιάστηκαν νωθροί και βάσει της εικόνας τους ηττήθηκαν δίκαια. Έχουν, πάντως, πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη τίτλου με 1-2 που πέτυχαν στην έδρα των «μισητών» τους αντίπαλων. Η λογική «υποστηρίζει» ότι θα προκριθούν, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1,66 από την bet365. Η Μπάγερν Μονάχου, από την πλευρά της, με τον Μάριο Γκόμεζ να σκοράρει στα… τελειώματα του πρώτου αγώνα έχει τη δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πρώτο της μέλημα θα είναι σίγουρα να κρατήσει το Χ, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 4,33 από την bet365. Και εδώ φαβορί είναι η γηπεδούχος ομάδα, με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης να προσφέρεται στο 1,50 από την bet365 και το over το οποίο φαντάζει εξίσου πολύ πιθανό να προσφέρεται στο 1,53 (1.40 από τον ΟΠΑΠ).

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog