Αστέρας-Ατρόμητος 2-2. Χάθηκε ο τελικός, όχι η Ευρώπη (vid) 

 
 Παρά την ηρωϊκή προσπάθεια του Αστέρα που έπαιζε με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό, τα σοβαρά λάθη στην άμυνα στοίχισαν την πρόκριση στον τελικό μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη...


Α' σκέλος ημιτελικού: Ατρόμητος-Αστέρας 0-0
Β' σκέλος ημιτελικού: Αστέρας-Ατρόμητος 2-2


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο (86' Σολάκης), Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Χίμο, Μάρτινς (78' Φράνκου), Ράγιο, Περόνε (63' Μπρέσκα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης (53' Επστάιν), Ιγκλέσιας (59' Γκαρσία), Σφακιανάκης (71' Αναστασάκος), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου

Σκόρερ: 21' Μάρτινς, 47' Χίμο / 15' Τάτος, 71' Μήτρογλου


 Α' σκέλος ημιτελικού: Ολυμπιακός-ΟΦΗ  1-0
Β' σκέλος ημιτελικού: ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-0


 Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-0) και προκρίθηκαν χάρη στο 1-0 του πρώτου ημιτελικού. 

 Ενα κακό παιχνίδι γενικά , με τον Ολυμπιακό να μην φορτσάρει ιδιαίτερα και να αρκείται στο να πάρει το αποτέλεσμα που τον ενδιέφερε προκειμένου να προκριθεί στον τελικό, όπως και έγινε.
Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ:
Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς (82' Ουκάρ), Βερόν, Τζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ (73' Ζορμπάς), Παπουλής, Μάντζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :
Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (64' Μακούν), Αμπντούν (85' Χολέμπας), Μιραλάς, Τζεμπούρ (92' Φουστέρ).


Οπότε το ζευγάρι του τελικού είναι Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Για την ημερομηνία του τελικού θα ενημερωθείτε από το blog τις επόμενες μέρες (πιθανότατα η ημερομηνία είναι 25 Απριλίου).