Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Στοίχημα με Superleague



Σε κρίσιμη καμπή η Superleague


Πάμε στοίχημα με τρεις αγώνες Superleague και αυτή την εβδομάδα, σε ένα πρωτάθλημα που μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του.



Στις 5:15μμ., ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ και θα προσπαθήσει να κάνει μία ύστατη προσπάθεια για να μπει στα play-off, αν και το έργο του κρίνεται εκ προοιμίου δύσκολο. Οι Θεσσαλονικείς φιγουράρουν στην 8η θέση της βαθμολογίας και απέχουν οχτώ βαθμούς από την πολυπόθητη πεντάδα τους οποίους θα προσπαθήσουν να καλύψουν σε διάστημα έξι αγωνιστικών. Αρχικά, αντιμετωπίζουν τον ισόβαθμο ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι έξι βαθμών, με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,72 από την bet365. Οι φιλοξενούμενοι, στον αντίποδα, δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης για τέσσερα παιχνίδια (τρεις ήττες, μία ισοπαλία), γεγονός που τους απομάκρυνε κατά πολύ από τον στόχο της πεντάδας. Την περασμένη αγωνιστική ήταν του Πανιωνίου να τους επιβληθεί (0-1) και να γίνει η τρίτη ομάδα στη σειρά με τον ΠΑΟΚ (0-2) και τον Ολυμπιακό (0-2) που αποδρά από το «Γεντί Κουλέ». Πρόκειται για δύο ομάδες (Άρης και ΟΦΗ) που βασίζονται, κατά κύριο λόγο, στην τακτική και η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται «κλειστή», με το under που αποτελεί καλή περίπτωση να προσφέρεται σε απόδοση 1,50 από την bet365 (1.40 από τον ΟΠΑΠ).

Στο στοίχημα κουπόνι χωρίς αμφίρροπη αναμέτρηση δε νοείται και ως τέτοια θα μπορούσε να λογιστεί και αυτή ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Κέρκυρα στο Ηράκλειο. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται σε οριακό σημείο, καθώς φιγουράρουν στη 15η και 14η θέση της Superleague αντίστοιχα με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη λέξη νίκη εδώ και οχτώ αγώνες (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες) και τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 2,10 από την bet365. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισαν από τον Παναιτωλικό την ήττα (2-0), όπου και πάλι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, αναρριχήθηκε κάπως στον βαθμολογικό πίνακα με τα δύο συνεχόμενα τρίποντα που σημείωσε (Κέρκυρα-Λεβαδειακός 3-2 και Κέρκυρα-Ξάνθη 2-0). Θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό και όλα δείχνουν ότι γι’ αυτό θα παλέψει μέχρι το τέλος, σε μια, έτσι κι αλλιώς, «ρευστή» κατάσταση. Η υψηλή σκοπιμότητα του αγώνα, αναμένεται να του αφαιρέσει την προσπάθεια να προσφερθεί και θέαμα, με το under να είναι πολύ πιθανό και να προσφέρεται σε απόδοση 1,50 από την bet365 (1.45 από τον ΟΠΑΠ).

Τέλος, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση του επικείμενου Σαββάτου, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΑΕΚ που παρά το γεγονός ότι νίκησε μόλις την περασμένη αγωνιστική (2-0 τον Παναθηναϊκό), έχει ανεβάσει γενικότερα την απόδοσή της. Η Ένωση φιγουράρει στην 5η θέση με 41 βαθμούς και επιδιώκει τουλάχιστον να παραμείνει εκεί για να διασφαλίσει μία θέση στην Ευρώπη της επόμενης περιόδου. Οι Αρκάδες, στον αντίποδα, μετρώντας μια σειρα πολύ καλών αποτελεσμάτων, πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους και δεσπόζουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το over προσφέρεται σε απόδοση 2,50 από την bet365 (2.10 από τον ΟΠΑΠ) και είναι μία πιθανή κατάληξη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog