Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Βαλβέρδε: "Επικίνδυνη ομάδα η Μέταλιστ"

 
 
Για το Χάρκοβο της Ουκρανίας πετάει την Τρίτη ο Ολυμπιακός, που την προσεχή Πέμπτη (08/03, 20:00) αντιμετωπίζει τη Μέταλιστ στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa League.
Για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων μίλησε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση των "ερυθρολεύκων", ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.




Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε επικίνδυνη την ουκρανική ομάδα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές της.
"Πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση που θα κριθεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Η Μέταλιστ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που έχει Αργεντίνους και Βραζιλιάνους πολύ γρήγορους και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να κάνει μια καλή επίθεση", είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στις ομοιότητες που έχει η φετινή Μέταλιστ με εκείνη του 2008, όταν αντιμετώπισε και πάλι τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Έχει περίπου την ίδια φιλοσοφία. Έχει κερδίσει όλα τα ματς του ομίλου της και έχει την ίδια φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog