Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η υπόθεση για το πριμ

 

Ο Ανδρέας Δημητρέλος μιλώντας στο Contra.gr, ξεκαθάρισε πως το πριμ που προτάθηκε στους αρχηγούς της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και δεν έγινε αποδεκτό, ήταν από ανώνυμο μέλος των Supporters.
 
 



Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, υποστήριξε στο Contra.gr: "Την πρόταση για το πριμ νίκης στους παίκτες, ύψους 100.000 ευρώ, την έκανε το Σάββατο το απόγευμα στα Σπάτα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Μπόβαλης, ο οποίος είπε στους παίκτες ότι τα χρήματα τα δίνει ένα μέλος των Supporters που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. Οι παίκτες διαφώνησαν με αυτή την κίνηση για δύο λόγους. Πρώτον λόγω της ανωνυμίας, αλλά και επειδή δεν είναι δυνατόν να χρωστάς σε κάθε παίκτη 400.000 και 500.000 ευρώ και να τους λες ότι θα μοιραστούν 100.000".

 
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ο Δημήτρης Στεφάνου προσέφερε το πριμ"
Μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνισε ότι το πριμ προσφέρθηκε από τον Δημήτρη Στεφάνου, μέλος των Supporters club.
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στους φιλάθλους την κατάσταση σχετικά με το πριμ νίκης που προτάθηκε από ανώνυμο φίλο της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το οποίο σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτό.
Ο πριμοδότης είναι ο γνωστός Ενωσίτης και μέλος του Supporters Club Δημήτρης Στεφάνου, επιθυμία του οποίου ήταν να διατηρήσει την ανωνυμία του, προκειμένου ωστόσο να αποφευχθεί η οποιαδήποτε υπόνοια ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε για την ιστορία της αλλά εξυπηρέτησε συμφέροντα άλλων συλλόγων δέχθηκε τη δημοσιοποίηση της πράξης του.
Οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, αρνήθηκαν αρχικά το ανώνυμο πριμ νίκης και πλέον είναι θέμα δικό τους και του κ. Στεφάνου αν επιθυμούν να το συζητήσουν ξανά".

 
Συνεχίζεται το απόγευμα της Τρίτης το ΔΣ
Το απόγευμα συνεδριάζει το Δ.Σ. που διεκόπη τη Δευτέρα, στη διάρκεια του οποίου έχει προγραμματιστεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά. Μείζον θέμα τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζεται η ομάδα μέχρι τις 20 Μαρτίου (καταληκτική ημερομηνία από την UEFA) προκειμένου να ξεχρεώσει μέρος οφειλών. Όλα είναι ρευστά κι αν δεν υπάρξουν εγγυήσεις ότι το ποσό θα είναι διαθέσιμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, τότε αναμένεται την Πέμπτη να παραιτηθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις της διοίκησης της ΑΕΚ υπάρχει σκέψη για έκδοση "μίνι" καρτών διαρκείας για τα 5 εντός έδρας ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, κόστους 50 ευρώ. Φιλοδοξούν, εφόσον αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αυτή την πρωτοβουλία, να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό ποσό που ενδεχομένως να "κλείσει" κάποιες από τις πολλές ανοιχτές "τρύπες" που έχει η ομάδα.
Εξάλλου υπάρχει η σκέψη ώστε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος να δανείσει στην ΠΑΕ, ένα ποσό ύψους 300.000 ευρώ το οποίο θα πάρει πίσω από τα λεφτά του ΟΠΑΠ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας τον προσεχή Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog