Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Στοίχημα από Super league, Primera Division και Championnat Κυριακής


Όλα για την κορυφή

Πάμε στοίχημα Κυριακή με τρία παιχνίδια από Super league, Primera Division και Championnat.

Το ελληνικό πρωτάθλημα φιλοξενεί το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον ταλαιπωρημένο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον αναγεννημένο Άρη, που όμως σχεδόν πάντα πατώντας το χορτάρι της Τούμπας χάνει τις αγωνιστικές του αρετές. Ο «δικέφαλος» έχει τις σημαντικές απουσίες των Ίβιτς, Έτο και Κατσικά και μαζί την κούραση από το ματς της Πέμπτης στο Ούντινε, ενώ μπροστά του έχει και τη ρεβάνς του Europa League αλλά και το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό! Ακόμα κι έτσι όμως ίσως καταφέρει για ακόμη μία φορά να μπλοκάρει τους «κίτρινους» που μόλις πέρσι έφυγαν από εκεί με το διπλό (0-1) μετά από 13 χρόνια. Η ομάδα του Μασάδο έχασε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Εργοτέλη την ευκαιρία να φτάσει στον έναν βαθμό τη ζώνη της Ευρώπης και σίγουρα θα την κυνηγήσει και στο σημερινό ματς. Η προϊστορία, ωστόσο, εκτός του ότι δεν την ευνοεί, «παίζει» πάρα πολύ και με το X που προσφέρεται σε απόδοση 3,20 από την bet365. Ο άσος χάρη στον αφηνιασμένο Καστίγιο αλλά και στον Ισπανό τεχνικό που ρίχνεται στο πρώτο του ντέρμπι και σίγουρα θα τον ενδιέφερε πολύ το τρίποντο με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 4,75 από την bet365.



Στο
στοίχημα κουπόνι χωρίς Μπαρτσελόνα δε νοείται ειδικά τώρα που με ένα ακόμη στραβοπάτημα της φαίνεται να χάνει οριστικά την κούρσα του πρωταθλήματος. Υποδέχεται τη Βαλένθια και σίγουρα αυτό που της δίνει περισσότερες ελπίδες δεδομένης της ασταθούς πορείας της είναι το απόρθητο «Καμπ Νου». Για το Κύπελλο πριν δέκα μέρες οι Καταλανοί είχαν πάρει τη νίκη επί της σημερινής τους αντιπάλου με 2-0, ενώ το ματς του πρώτου γύρου είχε μείνει στο 2-2. Η παράδοση πάντως στις 20 φορές που βρέθηκαν μεταξύς τους στην Καταλονία θέλει την «Μπάρτσα» νικήτρια στις μισές από αυτές, ενώ τις έξι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Αμφότερες έρχονται από εκτός έδρας νίκες για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Από τα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν στην έδρα των «μπλαουγκράνα», τα πέντε έληξαν στο over ( απόδοση 1,53 από την bet365). Οι «νυχτερίδες» δεν πάνε στην αντίπαλη έδρα με σκοπό να ορθώσουν ένα αμυντικό φράγμα στην επίθεση της Μπαρτσελόνα. Πάνε για να σκοράρουν και για το καλύτερο αποτέλεσμα, με το goal-goal επίσης να είναι ορατό (απόδοση 2,00 από την bet365).



Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μονπελιέ στο ντέρμπι κορυφής. Ένας βαθμός χωρίζει την πρωτοπόρο Παρί από τη φιλοξενούμενη της, γεγονός που μαζί με την έδρα μπορεί να της δημιουργήσει παραπάνω πίεση για το τρίποντο. Το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 0-3, η παράδοση όμως μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς» είναι μοιρασμένη, αφού στις πέντε φορές που έχουν συναντηθεί έχει κάθε μία από δύο νίκες. Η αλλαγή προπονητή ταίριαξε στους Παριζιάνους, με τον Αντσελότι να διατηρεί το αήττητο σε εφτά αγώνες στο πάγκο τους, τρέχοντας ένα ρεκόρ 6-1-0. Η Μονπελιέ με το νέο έτος μετράει εφτά τρίποντα σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας 13 γκολ ενεργητικό και 0 γκολ στα δικά της δίχτυα, με τον Ολιβιέ Ζιρού να είναι ο μόνιμος δράστης (απόδοση 3,10 από τηνbet365 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα). Αμφότερες μένουν εντός του στόχου του Κυπέλλου, παίρνοντας την πρόκριση στους «8». Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 4,75 από την bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog