Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός preview



Παιχνίδι – «φωτιά» διεξάγεται το απόγευμα (19:30, Νovasports 1) της Κυριακής (5/2) στο γήπεδο της Τούμπας όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Με 4-2-3-1 θα παραταχθούν οι Θεσσαλονικείς. Με 4-4-1-1 οι Ερυθρόλευκοι.




ΠΑΟΚ


Με στόχο την νίκη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/2) κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Δικέφαλος προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» (2-0) επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντιπάλο και παράλληλα να ξεσηκώσει το κοινό του καθώς είναι γνωστό ότι από παλιά υπάρχει μια… ιδιαίτερη έχθρα ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τους Πειραιώτες.


Στα αγωνιστικά ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ετο, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ και θα παρατάξει τους Ασπρόμαυρους με σύστημα 4-2-3-1. Την ενδεκάδα θα αποτελούν οι: Γλύκος στο τέρμα, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο στην άμυνα, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης στα χαφ και Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης στην επίθεση.


Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Kρέσιτς Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ.


Ολυμπιακός


Να εκμεταλλευτεί την ήττα – δώρο (1-0) του Παναθηναικού στη Λιβαδειά μειώνοντας στο -2 την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκονται οι Πράσινοι, θέλει ο Ολυμπιακός που αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/2) στην Τούμπα. Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της «καυτής» έδρας που διαθέτει η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να αποδράσουν με το «τρίποντο» και να μπουν και πάλι για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.


Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει τους Πειραιώτες με σύστημα 4-4-1-1 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Μέγιερι στο τέρμα, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέβας στην άμυνα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα στο κέντρο και Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς στην επιθετική τριάδα.


Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog