Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο τύπος εναντίον Πέπε!

 
 
Το πάτημα του Πέπε στον Λιονέλ Μέσι στο clasico του Κυπέλλου καταδικάζεται από τον Τύπο της Μαδρίτης, ο οποίος ασκεί κριτική και στην τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο.


 
«Η συμπεριφορά του Πορτογάλου διεθνή, ο οποίος έπαιζε σε έναν ρόλο που δεν έχει συνηθίσει στο κέντρο, ήταν ντροπιαστική και μη ανεκτή», γράφει η Marca σε ένα άρθρο γνώμης, ενώ ο δημοσιογράφος της As, Λούις Νιέτο, τονίζει ότι «άξιζε τη γενική κατακραυγή και θα έπρεπε να τιμωρηθεί».

«Βίαιος, με υπερβολική επιθετικότητα, συμπεριφορά ηθοποιού και πολύ μακριά από την πρέπουσα συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή σε ματς υψηλού επιπέδου. Το πρόβλημα είναι ότι είναι παραβιάζει κατ` επανάληψη», προσθέτει η
Marca, που θυμάται μια κλωτσιά του Πορτογάλου στον Φρανσίσκο Κασκέρο, όταν ο παίκτης της Χετάφε ήταν πεσμένος στο έδαφος. «Το επεισόδιο με τον Κασκέρο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως μεμονωμένο, αλλά αντίθετα ως η λυπηρή πραγματικότητα ενός παίκτη που περνάει τα όρια του υπερβολικού ενθουσιασμού».

«Ο Πέπε μπορεί να είναι ένα πολύ καλό άτομο εκτός αγωνιστικών χώρων -και πράγματι είναι- αλλά κάποιος πρέπει επειγόντως να τον κάνει να το αντανακλά και στο γήπεδο και να τον βοηθήσει να διορθώσει αυτές τις ντροπιαστικές συμπεριφορές», καταλήγει.


Παράλληλα, ο Τύπος της Μαδρίτης ασκεί κριτική και στον Μουρίνιο: «Η τακτική του πρώην τεχνικού της Ίντερ και της Τσέλσι να επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να ελέγχει την κατοχή και να βασίζεται σε γρήγορες αντεπιθέσεις έχει αποδειχθεί αποτυχημένη και πρέπει να εγκαταλειφθεί», γράφει ο Αλφρέδο Ρελάνο της
As, ενώ ο Σαντιάγο Σεγουρόλα της Marca αναφέρει:
«Η τελευταία πιρουέτα του Μουρίνιο, ήταν η χειρότερη. Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει δει πολλές ομάδες, με πολύ λιγότερους πόρους που έχουν κάνει δυσκολότερη τη ζωή της Μπαρτσελόνα. Και με περισσότερη ευγένεια».



gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog