Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Νοτιάς - Παππάς την Κυριακή στα Σπάτα!


Νοτιάς – Παππάς την Κυριακή στα Σπάτα!
 
Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι την Κυριακή στα Σπάτα όπως τονίζει επίσημα η διοίκηση της Ενωσης.

 


Η συνάντηση της Κυριακής τελικά αποκτά πολύ σημαντικό χαρακτήρα, μια και θα παρευρεθούν εκεί και ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς! Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησαν με την διοίκηση της Ενωσης και τόνισαν ότι μεθαύριο θα είναι κανονικά στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, για την συνάντηση που έχει διοργανώσει ο Μιχάλης Τροχανάς με αφορμή το «Θεμέλιο 21» και την συζήτηση για το μέλλον της ΑΕΚ. 

Ετσι, με την παρουσία των δύο μεγαλομετόχων της ΑΕΚ, του Ντέμη Νικολαΐδη και των Τάκη Κανελλόπουλου – Νίκου Κούλη, συγκεντρώνεται η πλειοψηφία της «ομάδας του 2004».
Δεν έχουν απαντήσει ακόμη ο Πόλυς Χατζηιωάννου και ο Γκίκας Γκούμας με τις ενδείξεις να αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραστούν, ενώ δεν ήταν στην λίστα ο Νάσος Θανόπουλος. Αύριο Σάββατο θα τσεκαριστούν και οι τελευταίες παρουσίες στην κρίσιμη συνάντηση, από την οποία ο κόσμος ελπίζει να βρεθεί λύση για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ΑΕΚ. 

Τέλος, από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν υπάρχει ακόμη απάντηση και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πάει, αλλά να τοποθετηθεί με επιστολή του παίρνοντας θέση. 

aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog