Αυτό κι αν είναι ρεκόρ! Η ΑΕΚ επί προεδρίας Αδαμίδη έχασε 30 ποδοσφαιριστές και από αυτούς πήρε χρήματα μόνο από τον... Σκόκο, χάνοντας παικταράδες στο... τσάμπα!
Περισσότεροι από 30 ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο από τον Μάριο του 2010 που ανέλαβε και επίσημα ο Σταύρος Αδαμίδης και μόνο στην περίπτωση του Αργεντινού άσου μπήκαν χρήματα, προσφέροντας οικονομική ανάσα.

Παρόλα αυτά μόλις 1,3 εκατ. ευρώ έφτασαν στα ταμεία της
ΑΕΚ από την πώληση του Σκόκο παρότι το κόστος έφτασε τα 2,8 εκατ. ευρώ αφού τα υπόλοιπα πήγαν σε οφειλές στον παίκτη και τους εκπροσώπους του.

Στη λίστα της
ΑΕΚ με τους παίκτες που έφυγαν χωρίς κάποιο οικονομικό για τον σύλλογο προστέθηκαν πρόσφατα οι Σάββας Γκέντσογλου και Νέιθαν Μπερνς. Ο Έλληνας μέσος έλυσε το συμβόλαιό του προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία χαρίζοντας 100.000 ευρώ που του οφείλονταν στην ΑΕΚ. Όσο για τον Αυστραλό επιθετικό αποχώρησε ελεύθερος.

Άλλες κραυγαλέες αντίστοιχες περιπτώσεις είναι αυτές των Ισμαέλ Μπλάνκο, Μαντούκα, Ραφίκ Τζιμπούρ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Σε μια δύσκολη περίοδο για το μέλλον της η
ΑΕΚ βλέπει το ρόστερ της να αποδυναμώνεται, χωρίς μάλιστα, να βάζει ούτε ευρώ στα ταμεία της.

gazzetta.gr