Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις για Σάββατο 14/1


Πιθανές νίκες για πρωτοπόρους

Συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα της Premiership και το προσεχές Σάββατο ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής, με τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις να είναι φαβορί για νίκες στις αναμετρήσεις τους σύμφωνα με τα προγνωστικά.



Η Τσέλσι υποδέχεται τη Σάντερλαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και καίγεται για τη νίκη, ώστε να μη χάσει οριστικά το τρένο της πρώτης τριάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Βίλας Μπόας δε βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή φόρμα σ’ ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και παρά το γεγονός ότι την περασμένη αγωνιστική πήραν τη νίκη στην έδρα των Γουλβς (1-2), πιο πριν μετρούσαν τέσσερα συνεχόμενα ματς δίχως νίκη (τρεις ισοπαλίες, μία ήττα). Η Σάντερλαντ έχει ένα σερί πέντε αήττητων παιχνιδιών σ’ όλες τις διοργανώσεις (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία), αποτελέσματα που την έχουν βοηθήσει να αναρριχηθεί στη 10η θέση της βαθμολογίας, αλλά και να προκριθεί στην 4η φάση του κυπέλλου (Πιτέρμπορο-Σάντερλαντ 0-2). Ταξιδεύουν στο Λονδίνο διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν από μια αναμέτρηση που ως αουτσάιντερ θα προσεγγίσουν χωρίς άγχος. Δεν έχουν, ωστόσο, και πολλές πιθανότητες με τον άσσο (προσφέρεται σε απόδοση 1,40 από την bet365 - 1,30 στον ΟΠΑΠ) αλλά και το over (στο 1,65 από την bet365 - 1,55 στον ΟΠΑΠ) να μοιάζουν δυο καλές επιλογές από το κουπόνι στοιχήματος.

Μάτντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπόλτον στο «Ολντ Τράφορντ» με τους γηπεδούχους μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπλάκμπερν 2-3 και Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0) να προκρίνονται στον 4ο γύρο του FA Cup και να δείχνουν σημαντικά σημάδια ανάκαμψης (Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3). Βρίσκονται στο μείον τρία από τη «μισητή» «Σίτι» και θέλουν τη νίκη για να μην απομακρυνθούν και άλλο. Η Μπόλτον, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας και εντός της επικίνδυνης ζώνης με 16 βαθμούς. Παραμένει αήττητη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια Premiership (Μπόλτον-Γουλβς 1-1 και Έβερτον-Μπόλτον 1-2), αλλά θέλει ακόμη πολλή προσπάθεια για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες σωτηρίας της. Πάει στο Μάντσεστερ, γνωρίζοντας ότι δεν έχει πολλές ελπίδες, όμως φαίνεται ικανή να σκοράρει. Πέρα από τον άσσο, λοιπόν, μια καλή επιλογή είναι και το goal/goal (στο 1,90 από την bet365), αν και ενέχει αρκετή δόση ρίσκου.

Αυξημένες, ξαφνικά, οι ελπίδες τίτλου για την Τότεναμ, η οποία υποδέχεται τη Γουλβς και θέλει το «τρίποντο» για να δώσει αξία σ’ ό,τι έχτισε ως τώρα στην Premiership. Οι ποδοσφαιριστές του Χάρι Ρέντναπ βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας στο μείον τρία από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο έσχατα πιο παιχνίδια, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό momentum. Στα επτά τελευταία της ματς η Γουλβς δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, εξ’ ου και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται στο εξής να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Ταξιδεύει χωρίς πολλές πιθανότητες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ωστόσο θα παλέψει όσο μπορεί για να πάρει κάτι καλό. Καλός φαντάζει ο άσσος, αλλά καλύτερο το over (στο 1,53 από την bet365 - 1,40 στον ΟΠΑΠ).


 Για προγνωστικά (e-mail):  katerina.bititsiou@omruk.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog