Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μακούν: "Θέλει προσοχή η Μαρσέιγ"

 
Ανυπόμονος για το πρώτο επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε ο Ζαν Μακούν, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για τη Μαρσέιγ: "Δεν έχει καλά αποτελέσματα, έχει όμως ματς στα πόδια της".

 
"Όπως ξέρετε όλοι είμαστε λίγες ώρες πριν από ένα σημαντικό ματς. Πάντα είναι ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα. Όλοι θέλουν να δουν το ματς. Περιμένουμε το σφύριγμα για να τα δώσουμε όλα. Αυτά τα ματς τα περιμένουν όλοι και οι παίκτες και ο κόσμος", τόνισε ο Καμερουνέζος μέσος στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

"Οι αντίπαλοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Αυτό είναι είτε πλεονέκτημα είτε μειονέκτημα για εμάς. Δεν έχουμε επίσημα ματς ενώ η Μαρσέιγ έχει. Ελπίζουμε να έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να τελειώσουμε καλά το ματς. Έχετε δίκιο. Δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα. Είναι άλλο παιχνίδι το αυριανό όμως. Με την Άστον Βίλα δεν έκανα πλήρη χρονιά. Θέλω να επανέλθω στην καλύτερή μου κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 90 λεπτά αν και ξέρουμε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο. Έχουμε κάνει προπονήσεις πολύ καλές και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα αύριο για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας"

Για το πως θα μπορούσε να περιγράψει τον Ολυμπιακό στους Γάλλους φιλάθλους ο διεθνής αμυντικός χαφ υπογράμμισε: "Είμαι μόλις 10 μέρες εδώ. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η πολλή και ποιοτική δουλειά που γίνεται αλλά και ότι οι παίκτες που είναι και ποιοτικοί και αναγνωρίσιμοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σαφώς και στο εξωτερικό υπάρχουν ερωτήματα για τον Ολυμπιακό όμως πιστεύω ότι έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα και ελπίζω να το δείξουμε αύριο".

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog