Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Aνάρπαστα τα εισιτήρια για Ευρώπη!

 

Στιγμές ασπρόμαυρης τρέλας, ή αν θέλετε στιγμές... καθημερινότητας για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που κάθε φορά που κυκλοφορούν διαρκείας, κάτι παθαίνουν! Στα γραφεία της Τούμπας συγκεντρώθηκαν πάλι από το πρωί της Δευτέρας τεράστιες ουρές, καθώς ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Φίλαθλοι όλων των ηλικιών και φύλλων περίμεναν υπομονετικά για να εξασφαλίσουν το καρτελάκι που ανοίγει τις πόρτες της Τούμπας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα σε Τότεναμ, Σάμροκ Ρόβερς και Ρούμπιν Καζάν.
Η 1η περίοδος διάθεσης (5 - 12/9) θα είναι για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας και θα έχουν τη δυνατότητα να κατοχυρώσουν τη θέση τους. Οι θέσεις που ανήκουν στους κατόχους διαρκείας, δε θα είναι διαθέσιμες για αγορά από άλλον φίλαθλο. Οι μη κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο για κάποιον αγώνα ή το πακέτο, σε θέσεις που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας.
Η 2η περίοδος (13/9/2011- 15/9/2011) θα είναι μέχρι το τελευταίο εντός έδρας αγώνα και όλες οι θέσεις διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί κατά την 1η περίοδο, θα ελευθερωθούν προς πώληση. Θα συνεχιστεί η πώληση των θέσεων που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας. Ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο ή το πακέτο σε οποιαδήποτε θέση δε θα έχει αγοραστεί κατά την 1η περίοδο.
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 5/9 καθημερινά 9:00 - 17:00 (Δευτέρα – Σάββατο), ενώ θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει διαρκείας και μέσω ίντερνετ.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων
Δύο ειδών εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν για τα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ:
* Απλό εισιτήριο ενός αγώνα
* Πακέτο τριών εισιτηρίων
Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
ΤΙΜΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ
Vip 3ου
450€
150€
Vip 4ου
360€
120€
1
160€
80€
2-3
120€
60€
5-6
100€
40€
7-8
60€
25€
4-4A
50€
20€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog