Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Απειλεί με «ποινές» η κυβέρνηση!

Απειλεί με «ποινές» η κυβέρνηση! 
Εξι ώρες μετά την «δικαίωση» Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήρθε η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης δια του αρμόδιου Υπουργού, Παύλου Γερουλάνου.



Ο υπουργός Πολιτισμού με επίσημη δήλωσή του αφήνει σαφέστατες αιχμές για τις ποινές της Αθλητικής Δικαιοσύνης, που απαλλάσσει Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα από την τιμωρία του υποβιβασμού και την οποιαδήποτε σύνδεσή τους με το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού.
Ο κ. Γερουλάνος τονίζει ξεκάθαρα ότι η Πολιτεία θα χρηισμοποιήσει όλα τα Μέσα που έχει στη διάθεσή της για να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για δικαιοσύνη στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Τι σημαίνει αυτό; Πίεση προς τον Ολυμπιακό Βόλου μέσω της άδειας χρησιμοποίησης του ΕΑΚ Βόλου, το ίδιο μέτρο για το Δημοτικό Στάδιο της Καβάλας, που ασφαλώς μέσω Καλλικράτη «ελέγχεται» από το Κράτος και τέλος την απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων της Σούπερ Λίγκας από κρατικό κανάλι.
Το τελευταίο θα δημιοργήσει αδιέξοδο και στο συνδρομητικό κανάλι, διότι βάσει των κανονισμών είναι υποχρεωμένο ένα τουλάχιστον ματς κάθε αγωνιστική να μεταδίδεται από «ανοιχτό» κανάλι, δηλαδή την ΕΡΤ, που εν προκειμένω διατηρεί τα τηλεοπτ9ικά δικαιώματα των αγώνων της Ξάνθης.
Με αυτόν τον τρόπο ερμηνεύονται οι δηλώσεις του Υπουργού Πολιτσιμού, Παύλου Γερουλάνου και οι οποίες είναι οι εξής...


«Την ώρα που η ΟΥΕΦΑ δείχνει αποφασιστικότητα για την πάταξη των στημένων αγώνων η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη μαλακώνει τις ποινές. Η Πολιτεία σέβεται τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το σκοπό αυτό αξιολογούμε συνεχώς την αξιοπιστία των συνομιλητών μας και χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας: κρατικά χρήματα, κρατικά στάδια, κρατική τηλεόραση. Τις αποφάσεις μας θα τις ανακοινώσουμε συνολικά και συντεταγμένα».

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog