Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Απέκτησε τον Παστόρε η Παρί Σεν Ζερμέν

 
 
Η Gazzetta dello sport  αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης πως η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον Χαβιέρ Παστόρε από την Παλέρμο, νικώντας στο... νήμα την Τσέλσι.


 
Ο 22άχρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος, ο οποίος ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη, φέρεται να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο, ενώ η Παλέρμο θα πάρει 40.000.000 με 45.000.000 ευρώ.

Ο Λεονάρντο, τεχνικός διευθυντής της Παρί αφού άφησε τον πάγκο της Ίντερ, "ψώνισε" τις δύο τελευταίες μέρες από την Ιταλία τον Μοαμέντ Σισοκό και τον Σαλβατόρε Σίριγκου.

Ο Σισοκό είναι 26άχρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι και αποκτήθηκε με 7.000.000 ευρώ από την Γιουβέντους, ενώ ο Σίριγκου είναι 24άχρονος διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας και αποκτήθηκε με 3.500.000 ευρώ από την Παλέρμο, από την οποία πήρε και τον Παστόρε.

Αυτό που περιμένουμε πλέον για τον Αργεντινό, είναι την επίσημη ανακοίνωση, για να ολοκληρωθεί μία ακόμη τεράστια μεταγραφή στην Ευρώπη, μετά από αυτήν του Σέρχιο Αγκουέρο στην Μάντσεστερ Σίτι.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog