Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ενθουσιασμός στην πρώτη προπόνηση του Αρη (videos)



Περισσότεροι από 8.000 οπαδοί του Αρη βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Συνθήματα υπέρ της ομάδας, αλλά και αναφορά στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων μέσω πανό ήταν τα σημαντικότερα σημεία, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για μια καλύτερη χρονιά και έναν καλύτερο Αρη. "Ιδιώνυμο για έναν πυρσό, ε; Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη", η πιο χαρακτηριστική ατάκα ενός εκ των πανό.
"Είμαι χαρούμενος που έχουμε τόσο πολύ κόσμο στην πρώτη και είμαι και εγώ στην ομάδα. Στόχος είναι να πάμε ψηλά φέτος. Όσο για αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και τις αποκαλύψεις, οι εποχές είναι δύσκολες αλλα αυτός ο κόσμος μας δίνει δύναμη", δήλωσε ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ ο Νέρι Καστίγιο είπε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη, ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Όλοι πρέπει να υιοθετήσουμε τη σκέψη να πάμε στην πρώτη θέση". 


EISODOS OMADAS ARI by sport24tv

 

ZESTAMA ARI 2 by sport24tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog