Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Χωριάτης» ο Μπεντ!

«Χωριάτης» ο Μπεντ! 

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της πραγματοποίησε η Άστον Βίλα με την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ από την Σάντερλαντ. Η προσφορά μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τις 24 εκ λίρες και ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια!!


Ο 26χρονος φορ είχε συμβόλαιο που τον έδενε στο «Στάδιο του Φωτός» για 1,5 ακόμη χρόνο, όμως μόλις έφτασε η πρώτη πρόταση της Βίλα ύψους 19 εκ λιρών, παρόλο που απορρίφθηκε, ζήτησε να μπει στη μεταγραφική λίστα.


Ο Ζεράρ Ουγιέ επανήλθε με μία πρόταση που μπορεί να αγγίξει και τις 24 εκ λίρες και η διοίκηση της Σάντερλαντ με το φόβο να κρατήσει τον παίκτη με το ζόρι και να τον χάσει τσάμπα σε έναν χρόνο, αναγκάστηκε να συναινέσει, με ένα πάντως διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.


Ο Μπεντ, έχει σκοράρει συνολικά 32 γκολ σε 58 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σάντερλαντ και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα στην Πρέμιερ Λιγκ. 




www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog