Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Στους ισχυρούς του Europa

 
Στους ισχυρούς του Europa ο Ολυμπιακός
 
Στους ισχυρούς της κλήρωσης του Europa League για τους «32» αλλά και για τους «16» της διοργάνωσης θα μπει ο Ολυμπιακός. Η κλήρωση θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου και το παρών θα δώσει και ο ΠΑΟΚ ο οποίος εάν τερματίσει στην πρώτη θέση του Ομίλου θα τοποθετηθεί και αυτός στους ισχυρούς.


Οι 32 ομάδες θα χωρισθούν σε 16 ισχυρούς και 16 αδύνατους. Οι 16 ισχυροί θα είναι οι 12 πρώτοι των ομίλων του Europa συν οι 4 καλύτεροι τρίτοι των ομίλων του Champions League. Ο Ολυμπιακός με 9 πόντους θα είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρίτους. Επίσης, ως τρίτοι έχουν προκριθεί και οι Πόρτο, Βαλένθια και Πλζεν. 

Είναι σε εκκρεμότητα ποια θα είναι η τελική κατάταξη των άλλων τεσσάρων ομίλων αφού υπάρχουν αγώνες Champions League και απόψε. Πάντως ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει να μην είναι στους ισχυρούς. Στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού ως δεύτεροι των ομίλων είναι σίγουρα οι Αννόβερο, Λέγκια και σε εκκρεμότητα μία από τις Φούλαμ ή Βίσλα, Λάτσιο ή Βασλούι, Λοκομοτίβ ή Αντερλεχτ, Μακάμπι ή Στεάουα ή ΑΕΚ Λάρνακας, Ουντινέζε ή Ατλέτικο ή Σέλτικ, Μπράγκα ή Μπριζ ή Μπέρμιγχαμ, Αλκμααρ ή Αούστρια, Σάλτσμπουργκ ή Παρί, Μπεσίκτας ή Στόουκ ή Ντιναμό Κιέβου και Ρούμπιν ή Τότεναμ. Σε αυτους θα είναι σίγουρα και η Πλζεν (ως μία από τις χειρότερες τρίτες του Champions League). 

Οι αγώνες των «32» θα διεξαχθούν 16/2 και 23/2/2012, ενώ η φάση «16» στις 8 και 15 Μαρτίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog