Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι οχτώ αλλαγές του Σάντος και το νέο τεστ με τη Ρουμανία


 

Ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα θα έχει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της εθνικής με τη Ρουμανία επί αυστριακού εδάφους εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012 (21:30, OTE sport1).


Με οχτώ αλλαγές αναμένεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός να παρατάξει την «γαλανόλευκη» σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής, αφού θέλει να δει την ανταπόκριση κάποιων παικτών που θα παίξουν στο αποψινό ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Μανιάτη, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά και Γιαννούλη.


Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Μάκος, ο Καραγκούνης και ο Τζιόλης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Κονέ, αριστερά θα είναι ο Χαριστέρας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Εκτός έμεινε ο Χαλκιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog