Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Μένει ο Δώνης στον Ατρόμητο

 


H συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Γιάννη Αγγελόπουλο είχε θετικά, για τη συνεργασία του Ελληνα προπονητή με τον Ατρόμητο, αποτελέσματα.


 
Ο Μακεδόνας τεχνικός εκμυστηρεύτηκε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε (η κάθοδος Σπανού στα αποδυτήρια στο ημίχρονο) και ζήτησε να υπάρχουν πιο διακριτοί ρόλοι από εδώ και πέρα.
Ο Γιάννης Αγγελόπουλος από την πλευρά του έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του… ισορροπιστή και έτσι οι όποιοι κραδασμοί απορροφήθηκαν τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στο site  της ΠΑΕ είπε: "Σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον σαν και αυτό του Ατρόμητου, πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Ωστόσο εκείνο που προέχει ότι και αν συμβαίνει είναι το συμφέρον της ομάδας μας και προς σε αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την πάμε εκεί που της αξίζει. Οι ήττες εμένα πάντα με θυμώνουν, με στενοχωρούν και με εκνευρίζουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog