Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ξύλο στο Καυτανζόγλειο!

 
 
Επεισόδια έγιναν στον αγώνα του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Καυταντζόγλειο για τη 2η αγωνιστική της Δ' Εθνικής, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι!


 
Οι οπαδοί του «Γηραιού» σήκωσαν πανό με μήνυμα κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης από το σύνδεσμο Χαλκιδικής έδωσε εντολή να κατέβει. Παρά τις συστάσεις το πανό δεν κατέβαινε και όταν δυνάμεις των ΜΑΤ πλησίασαν τους οπαδούς του Ηρακλή ζητώντας τους να κατέβει το συγκεκριμένο πανό, η κατάσταση ξέφυγε και έγιναν σοβαρά επεισόδια.

Το ματς ήταν στο 6ο λεπτό, όταν ο διαιτητής του αγώνα πήρε τις ομάδες, τις οδήγησε στα αποδυτήρια και διέκοψε το παιχνίδι. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή που του ζητούσαν να συνεχίσει κανονικά, αυτός όμως ήταν ανένδοτος. Τελικά ο Ισαάκ Τσακαλίδης έκλεισε το φύλλο αγώνος, κάτι που σημαίνει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. 
Ο κόσμος αποχώρησε από το Καυτανζόγλειο, όπως και οι παίκτες των δύο ομάδων, ενώ ο Τσακαλίδης έγραψε στο φύλλο αγώνος για τη διακοπή. 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog