Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Φιλικό: Ελλάδα-Ρωσία 1-1



Θετικό ήταν για την Εθνική μας ομάδα το φιλικό τεστ με αντίπαλο την Ρωσία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του EURO 2012 που θα γίνει τον Ιούνιο σε Πολωνία και Ουκρανία.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο με 1-1 κόντρα στην δυνατή Ρωσία και να παραμένει έτσι για 17 παιχνίδια αήττητη με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της.


Το ξεκίνημα της Εθνικής μας δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος και έδωσε το δικαίωμα στους Ρώσους να πετύχουν ένα γκολ νωρίς. Στην συνέχεια η Ελλάδα ισορρόπησε το ματς, έκανε ευκαιρίες και δικαιούταν ένα γκολ, αν και τις ακυρώθηκαν τρία συνολικά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε καλύτερο και πιο επιθετικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση με το γκολ του Κατσουράνη και ένα δοκάρι με τον Γκέκα. Η Ρωσία από την πλευρά της φάνηκε πόσο καλή ομάδα και πόσο δουλεμένη είναι από τον Άντβοκαατ και σίγουρα η Ελλάδα μόνο όφελος μπορεί να έχει από ένα τόσο δυνατό φιλικό.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Σαπρόν (Γαλλία)/ Μποιςντένγκχεν (Γαλλία), Στιεν (Γαλλία)
4ος Διαιτητής: Τριτσώνης (Ελλάδα)

Ελλάδα (Σάντος): Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης (88' Μάκος), Καραγκούνης (56' Τζιόλης), Φωτάκης (79' Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (56' Χαριστέας), Σαλπιγγίδης (68' Κονέ), Γκέκας (77' Μήτρογλου).

Ρωσία (Άντβοκαατ): Μαλαφέεβ (46' Σούνιν), Ανιουκόβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ (67' Σίσκιν), Β. Μπερεζούτσκι (46' Α. Μπερεζούτσκι), Ζιριανόβ (78' Γκλουσακόβ), Ντενισόβ, Σιροκόβ (84' Μπιλιαλετντίνοβ), Τζαγκόεβ, Αρσάβιν, Τζιούμπα (46' Κοκόριν).

Κίτρινες κάρτες: Κατσουράνης (76', Ελλάδα)

Σκόρερ: Κατσουράνης (60', Ελλάδα)-Σιροκόβ (2', Ρωσία)

Ντεμπούτο ο Χολέμπας

Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ενδεκάδα που δοκίμασε όλη την εβδομάδα, με τον Χοσέ Χολέμπας να κάνει το ντεμπούτο του με την "γαλανόλευκη".

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστέρα) και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Καραγκούνης, Φωτάκης, Κατσουράνης και η επιθετική τριάδα οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξία), Γκέκας (κορυφή).

Πιάστηκε στον ύπνο η Ελληνική άμυνα

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και οι Ρώσοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό αμέσως.

Μόλις, στο 2 λεπτό, μετά από αδράνεια της ελληνικής άμυνας και ωραία κάθετη μπαλιά  του Ντενίσοβ, ο Σιροκόβ πλάσαρε εύστοχα τον Τζόρβα και έκανε το 0-1.

Επτά λεπτά αργότερα (11'), οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία όταν ο Χολέμπας γύρισε την μπάλα στον Τζόρβα και εκείνος έδιωξε την τελευταία στιγμή, πριν ο Αρσάβιν γίνει πιο απειλητικός.

 

Ισορρόπησε μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο

Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, η ελληνική ομάδα ισορρόπησε την αναμέτρηση και άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί ευκαιρίες.

Στο 19', μετά από φάουλ που κέρδισε η Εθνική μας, ο Σαμαράς μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής του αγώνα, Σαπρόν ακύρωσε το γκολ, ως επιθετικό φάουλ.

Στο 28', ένα μακρινό σουτ του Κατσουράνη, ο Μαλαφέεβ, μπλόκαρε την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα (31'), ο Ζιριανόβ έκανε την σέντρα, ο Αρσάβιν έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και πέρασε άουτ.

Στο 33', ο Καραγκούνης έκανε την πάσα στον Σαλπιγγίδη ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Ζιρκόβ να τον ανατρέπει εκτός περιοχής με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Τρία λεπτά εργότερα (36'), ο Σαλπιγγίδης με πλασέ σημείωσε γκολ για την Εθνική, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό διαιτητή.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 45', πάλι η Ελλάδα σημείωσε γκολ με κεφαλιά του Τοροσίδη, μετά από σέντρα του Καραγκούνη, αλλά και αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ξεκίνησε καλύτερα η Ελλάδα

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Εθνική μας μπήκε καλύτερα και παραλίγο να ισοφαρίσει έστω και από λάθος της Ρωσικής άμυνας.

Στο 50', ο Σαλπιγγίδης έκανε μια επικίνδυνη σέντρα και ο Α. Μπερεζούτσκι στην προσπάθεια του να απομακρύνει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά τελικά αυτή κατέληξε κόρνερ.

Οκτώ λεπτά αργότερα (58'), ο Τζόρβας αντέδρας πολύ καλά απέναντι στον Κοκόριν, αποκρούοντας το σουτ του Ρώσου.

Στο 60', η Εθνική μας ομάδα, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Σαλπιγγίδης κέρδισε την μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, την γύρισε στον Κατσουράνη, αυτός την έστρωσε στο σημείο του πέναλτι για τον Τζιόλη, ο Έλληνας μέσος την έδωσε στον Γκέκα, αυτός έκανε την σέντρα και ο Κατσουράνης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-1 για την Ελλάδα, από θέση οφσάιντ.

 

Έντεκα λεπτά αργότερα (71'), η Ελλάδα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά δεν είχε τύχη.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του ο Γκέκας έπιασε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ρωσίας και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ο Σούνιν την μπλόκαρε.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης, οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, καθώς ήθελαν να δουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει, αλλά και πάλι η Εθνική μας δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Στο 89' ο Χαριστέας έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις από το απευθείας φάουλ του Σίσκιν από καλή θέση, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητής βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με την Εθνική μας να ετοιμάζεται για το δεύτερό της φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την προσεχή Τρίτη (15/10, 21.30) στην Αυστρία με αντίπαλο την Ρουμανία.



Ελλάδα - Ρωσία | Το 0-1 by geokleo



Ελλάδα - Ρωσία | Γκολ Κατσουράνη (1-1) by geokleo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog