Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

O Moυρίνιο εμπνέει τον Ρονάλντο!

 
 
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 66 γκολ σε 67 αγώνες από τότε που ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοζέ Μουρίνιο και ετοιμάζεται να... ξεπεράσει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά!
 


 
Ο CR7 στην πρώτη του χρονιά στην «Βασίλισσα» είχε προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και έδειξε από νωρίς ότι θα αφήσει εποχή στο Μπερναμπέου, καθώς έγινε ο πρώτο παίκτης που σκοράρει στις τέσσερις πρώτες του αναμετρήσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Τελείωσε τη χρονιά έχοντας μαζί με τον Γκονσάλο Ιγουαίν 53 γκολ στο Πρωτάθλημα και οι δυο τους έγιναν το πιο παραγωγικό δίδυμο στην ιστορία της ομάδας!

Ωστόσο, η άφιξη του συμπατριώτη του Μουρίνιο τον... ενέπνευσε ακόμα περισσότερο. Ο Πορτογάλος σταρ μετρά 66 γκολ σε 67 εμφανίσεις με τον Μοu στον πάγκο της Ρεάλ, εκ των οποίων τα 51 για το Πρωτάθλημα, τα επτά στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα επτά στο Copa del Rey και το... ένα στο ισπανικό Σούπερ Καπ!


Μετά το χατ-τρικ του στο Ροσαλέδα απέναντι στην Μάλαγα, ο Ρονάλντο έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των παικτών που έχουν περάσει από τα... χεράκια του Μουρίνιο, ξεπερνώντας τον Φρανκ Λάμπαρτ! Ο Άγγλος μέσος, αποτελούσε βασικότατο εργαλείο στην Τσέλσι του Μουρίνιο, υπό την ηγεσία του οποίου είχε πετύχει 63 τέρματα, παρότι μέσος.

 Αν ο Κριστιάνο συνεχίσει το... σερί του και στο αυριανό ματς με την Βιγιαρεάλ θα ξεπεράσει και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και θα γίνει έτσι το... νούμερο ένα πουλέν του Μουρίνιο! Ο Ιβοριανός είχε πετύχει 66 γκολ υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, αλλά σε περισσότερα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog