Στο κουράγιο και το πείσμα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κόντρα στη Skoda Ξάνθη στάθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ευχαρίστησε και τους φίλους των Πειραιωτών για τη στήριξή τους στην ομάδα.
 


 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα:

Για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη:
«Δύσκολο να περιγράψεις με λόγια τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως στα τελευταία λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι μας προκάλεσε έκπληξη το γκολ που έβαλαν, ένα πανέμορφο γκολ, και προσπαθήσαμε πολύ για την ισοφάριση. Κάναμε φάσεις και δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε και τα καταφέραμε. Είχαμε και λίγη τύχη, αλλά αυτό που μας ικανοποιεί είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το αν ο Ολυμπιακός απέδειξε πως διαθέτει καρδιά πρωταθλητή:
«Δεν ξέρω αν αποδείξαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι έχουμε καρδιά πρωταθλητή. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και αυτό που ήταν σημαντικό για μας ήταν να κερδίσουμε ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στην Μαρσέιγ. Ήταν δύσκολος αγώνας με την Ξάνθη. Ξέρουμε ότι όλα τα ματς θα είναι δύσκολα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους οπαδούς μας που μας έσπρωξαν στη νίκη. Τόσο το σπρώξιμο στην εξέδρα, όσο και η δύναμη των παικτών βοήθησαν για να κερδίσουμε και το απολαμβάνουμε».

Για το πότε η ομάδα θα είναι έτοιμη:
«Δεν ξέρω πότε θα είμαστε 100% έτοιμοι. Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, με λιγότερες ομάδες και δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να βελτιωθούμε και πιστεύω να βρούμε την καλή μας αγωνιστική κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη:
«Ναι, ήταν σημαντική αυτή η νίκη από ψυχολογικής άποψης. Ήταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος, παίζαμε στο σπίτι μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Η ψυχολογία μετά τη νίκη είναι πολύ καλή για την ομάδα μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σοβαρότητα».