Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τέσσερις με πέντε μήνες εκτός ο Σηφάκης

Σηφάκης 
 
Εκτός πλάνων του Σάκη Τσιώλη θα παραμείνει για περίπου πέντε μήνες ακόμη ο τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης. 
 
 
Ο Μιχάλης Σηφάκης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 4-5 μήνες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε χθες στο Βέλγιο.

Εκεί όπου μετέβη από την Αθήνα ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη και υποβλήθηκε σε εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο από τον Dr. Lagae Koen.

Συγκεκριμένα υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο αριστερό του γόνατο με την αποκατάστασή του σε πλήρη αθλητική δραστηριότητα να ορίστηκε στους 4-5 μήνες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.



Η ΠΑΕ Άρης στον επίλογο της ενημέρωσής της για τον Σηφάκη του ευχήθηκε: "καλή δύναμη - ανάρρωση και να επιστρέψει γερός στις υποχρεώσεις του με τον ΑΡΗ, αλλά και την εθνική ομάδα".


Απαραίτητος ο Γιακούποβιτς

Η ενημέρωση για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 27χρονος διεθνής τερματοφύλακας ουσιαστικά καθιστά αναγκαία την απόκτηση του Ελντίν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου.


Κι όχι μόνο αυτό αλλά και επιβεβαιώνει την εισήγηση του Σάκη Τσιώλη στην διοίκηση της ΠΑΕ από χθες το απόγευμα όταν και ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο ότι υπήρχε κίνδυνος ο Σηφάκης να απουσιάσει ακόμη και έξι μήνες για απόκτηση τερματοφύλακα.


Κάτι άλλωστε που φάνηκε στα λεπτά που ακολούθησαν με εκλεκτό του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη να μην ήταν άλλος από τον γνώριμό του από την περσινή τους κοινή παρουσία στην ομάδα της Μαγνησίας.


Για αυτό εξάλλου και η ΠΑΕ Άρης δεν άργησε να προχωρήσει σε κρούση στον Γιακούποβιτς με συγκεκριμένη πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών αναμένοντας όπως του ξεκαθάρισε μέχρι σήμερα την απάντησή του.


Επιλογές άλλωστε για τον Άρη υπήρχε η δυνατότητα να γίνουνε μεταξύ της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας που είναι προ υποβιβασμού στην Δ΄ Εθνική με τους ποδοσφαιριστές του να μείνουνε αυτόματα ελεύθεροι.


Για τον Γιακούποβιτς πάντως ενδιαφέρον έχει δείξει τα τελευταία 24ωρα και ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης απόκτησής του.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη απόκτησης τερματοφύλακα αφού μετά την πώληση στην ιταλική Παλέρμο του διεθνή Αλέξανδρου Τζόρβα, τον τραυματισμό του Στέφανου Κοτσώλη ενώ είναι τιμωρημένος και ο Ορέστης Καρνέζης με αποτέλεσμα να έχει μείνει με τον Στέφανο Καπίνο.
  
sport24.gr

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog