Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φιλικό... Τσάμπιονς Λιγκ με Ίντερ! (Δείτε λεπτομέρειες)

 
 
Μια από τις ομάδες θρύλους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010 Ίντερ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλικό στις 21/8 στην Γενεύη! Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την NOVA.
 

Δεν χωράει αμφιβολία ότι αυτό είναι το φιλικό του καλοκαιριού, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλες τις ελληνικές ομάδες. Δεν παίζεις και... κάθε μέρα με την Ίντερ ειδικά φιλικά! Για τους πρωταθλητές Ελλάδος δεν είναι μόνο πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα που αρχίζει λίγες μέρες μετά, αλλά και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλωστε με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 ο Βαλβέρδε θα... τσεκάρει προφανώς την ομάδα που θα έχει στο πλάνο του για την κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της νέας περιόδου! Εξάλλου τι καλύτερο τεστ για έναν προπονητή όταν έχει να αντιμετωπίσει παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ετό, ο Σνάιντερ, ο Μαϊκόν, ο Λούσιο, ο Ζανέτι και ο Καμπιάσο, αλλά και όλοι οι άλλοι σπουδαίοι αστέρες του Τζιανπέρο Γκασπερίνι!

Πάντως για τους κυπελλούχους Ιταλίας δεν είναι βέβαιο αν μέχρι το φιλικό με τον Ολυμπιακό θα έχουν στο ρόστερ τους τον Σάμουελ Ετό, καθώς υπάρχει στην μέση και η... διαστημική πρόταση της ρωσικής Ανζί και όλα δείχνουν ότι θα την αποδεχτεί, ενώ και για τον Σνάιντερ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι μια... ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «νερατζούρι» μόλις την περασμένη Κυριακή έχασαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, μιας και ηττήθηκαν στο Σούπερ Καπ Ιταλίας που έγινε στο Πεκίνο από την συμπολίτισσα Μίλαν με 2-1, ενώ ως τώρα η πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση που έκαναν είναι η απόκτηση του Ρίκι Αλβαρες, του 23χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού από την πρωταθλήτρια Αργεντινής Βελέζ.


Η ανακοίνωση
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» για το πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έχει ως εξής:  
« Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΙΝΤΕΡ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΙΝΤΕΡ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου στο Stade de Geneve στην Ελβετία και θα αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα)».


Το δείχνει η NOVA
Το σπουδαίο αυτό φιλικό θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι το ματς αυτό θα το δείξει η NOVA (19:00 ώρα Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog