Οι πολυνίκεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσίασαν τη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2011/2012 και είναι ήδη διαθέσιμη στο www.sportarena.gr!


 
Με πρωτοποριακό design και αισθητική, οι Πειραιώτες φιλοδοξούν και φέτος να κατακτήσουν την κορυφή. Οι ερυθρόλευκες ρίγες και τα 3 αστέρια σε χρυσό χρώμα παραμένουν παραδοσιακά ενώ προστέθηκε το έτος ίδρυσης του συλλόγου (1925) στην πίσω πλευρά της λαιμόκοψης.

Παράλληλα, η τεχνολογία USP της Puma διασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση και εξάτμιση του ιδρώτα, για τους αθλητές την ώρα του αγώνα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Champions League έχουν ήδη εκτινάξει τη ζήτηση για τη νέα εμφάνιση και αναμένεται η πρώτη "φουρνιά" εμφανίσεων να έχει εξαντληθεί με την έναρξη του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Γι' αυτό, όσοι θέλουν να...παραταχθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την ολοκαίνουρια φανέλα των ερυθρολεύκων, καλά θα κάνουν να βιαστούν. Το δημοφιλέστερο όνομα παίκτη για την εμφάνιση, στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Κέβιν Μιραλάς, και ακολουθούν ο Άριελ Ιμπαγάθα κι ο Γιάννης Φετφατζίδης .
Στο site της Sport Arena, www.sportarena.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη. Επιπλέον ,διαθέσιμα είναι από σήμερα τα σορτς και οι κάλτσες της πρώτης εμφάνισης καθώς και η πλήρης σειρά προπονητικών ρούχων των ερυθρόλευκων.
Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, την νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportarena.gr ή στο τηλέφωνο 801 11 70 800 (210 6773 366 από κινητό) και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.
Για να δείτε την ολοκαίνουρια εμφάνιση του Θρύλου, κάντε κλικ εδώ.

 http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/photogallery/2011_08/osfp_fanela.jpg

gazzetta.gr