Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Νέος μεγαλομέτοχος ο Ανδρέας Παντελή



Ο Ανδρέας Παντελή είναι από προχθές (Σάββατο 6/9) ο νέος «κυανόλευκος» μεγαλομέτοχος, κάτι, που σημαίνει οριστικά την αλλαγή σελίδας στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Οι τυπικές διαδικασίες, μέσω της δικηγόρου του Αντώνη Ρέμου, Χριστίνας Παναγουλέα και με τη βοήθεια του δικηγόρου του νέου μεγαλομετόχου, Χάρη Γρηγορίου, τακτοποιήθηκαν και στα χέρια του Κυπρίου παράγοντα πέρασε το 75%  του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως προαναγγέλει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ από Δευτέρα αρχίζουν οι διαδικασίες για τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ:

"Σήμερα, Σάββατο 06/08/2011, ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες τυπικές διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (75%), από τον Αντώνη Ρέμο στον Ανδρέα Παντελή, παρουσία των πληρεξουσίων δικηγόρων των δύο πλευρών.
Από την Δευτέρα 08/08/2011, ο νέος μεγαλομέτοχος προχωρά στις διαδικασίες συγκρότησης Διοίκησης Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog