Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μπόλονι: "Το μηδέν στην άμυνα και ένα γκολ"

 
 
Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/7) με την Βαλερένγκα έχει ξεκινήσει και ο Λάζλο Μπόλονι στο πρόγραμμα της Δευτέρας (25/7) μίλησε στους παίκτες του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Ο Ρουμάνος ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν τα μετόπισθεν και να μην δεχθούν κάποιο γκολ, ενώ τους επισήμανε πως θα πρέπει να βρουν τους κατάλληλους χώρους για να παραβιάσουν την εστία των Νορβηγών.

"Το ματς ξεκίνησε από σήμερα για εμάς", είπε αρχικά ο Ρουμάνος και πρόσθεσε: "Το βασικό είναι να μην δεχτούμε κάποιο τέρμα, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και στον σωστό χρόνο να κάνουμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ που θα είναι σημαντικό για την υπόθεση πρόκριση".

Την ανάλυση της Βαλερένγκα έκανε ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Λεμονάκης, ο οποίος στάθηκε στο ότι ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις των Νορβηγών, καθώς διαθέτουν γρήγορους ποδοσφαιριστές, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του Όσλο, λόγω του ότι πιέζει ψηλά, αφήνει κενούς χώρους στην άμυνα που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο "Δικέφαλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog