Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Πλατινί: "Βάλτε πέντε διαιτητές"

 
 
Ο Μισέλ Πλατινί, με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα, αποκάλυψε την πρόταση στα πρότυπα του Champions και του Europa League για το ελληνικό πρωτάθλημα που έκανε στον Γιώργο Παπανδρέου, στην προ ημερών συνάντησή τους. Τι είπε ακόμη για το θέμα των στημένων αγώνων.
 

Ο Μισέλ Πλατινί, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, υποσχέθηκε η UEFA να παράσχει κάθε βοήθεια στην χώρα μας για να προχωρήσει η 'κάθαρση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έκανε και ορισμένες προτάσεις, μία από τις οποίες αφορά στη διαιτησία και την αποκαλύπτει με δηλώσεις του στην κυριακάτικη (31/7) έκδοση της εφημερίδας "Καθημερινή". Σας παραθέτουμε το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτών: 

Ποιες αλλαγές μπορούν να γίνουν στη διαιτησία;
"Το συζήτησα με τον Πρωθυπουργό και του είπα: βάλτε πέντε διαιτητές. Εμείς αυτό κάνουμε και στο Champions League και Europa League. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν παίξει και ξέρουν ότι είναι πιο ασφαλές. Βοηθάει πάρα πολύ γιατί είναι περισσότερα μάτια που βλέπουν τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Είστε υπέρ της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο;
"Όχι, όχι είμαι κατά της τεχνολογίας στη διαιτησία. Νομίζω πως δεν ταιριάζει στο άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ανθρώπινο".
Στο θέμα των στημένων αγώνων τι μπορεί να γίνει;
" Είναι περίπλοκο. Εμείς έχουμε φτιάξει ένα σύστημα και παρακολουθούμε τους αγώνες. Ό, τι στοιχείο έχουμε το στέλνουμε στην Ομοσπονδία. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog