Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Με δυο προβλήματα ο ΠΑΟΚ πάει στην Αθήνα

 
 
Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/5) η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του κρίσιμου αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Εκτός προπόνησης έμεινε για ακόμη μία φορά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει οίδημα στον αριστερό δικέφαλο. Πάντως, η συμμετοχή του Πορτογάλου άσου στον αγώνα με την "Ένωση" θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.


Σε καλύτερη μοίρα ο Κοντρέρας
Από την προπόνηση του ΠΑΟΚ απείχε, προληπτικά και ο Πάμπλο Κοντρέρας, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Ο Χιλιανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο έμπειρος αμυντικός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των "ασπρόμαυρων", από όσες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.


Επιστροφή "Κούτσια"
Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Αθήνα 20 ποδοσφαιριστές με αξιοσημείωτη την επιστροφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη σε αυτήν, μετά από απουσία δύο αγώνων. Οι "ασπρόμαυροι" θα... πετάξουν για την πρωτεύουσα στις 15.30 το Σάββατο (14/5).
Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο


 Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog