Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: "Μου τηλεφώνησε ο Μουρίνιο και μου ευχήθηκε τα καλύτερα!"




Είχε, δεν είχε, έβαλε φωτιά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τις δηλώσεις του ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ενα όνομα αρκούσε: Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον τεχνικό της Ρεάλ κατά την οποία ο Πορτογάλος του ευχήθηκε τα καλύτερα!

Ο Φέργκιουσον, αρχικά, τόνισε:
"Η κάθε ομάδα έχει την ποιότητά της. Το σημαντικό είναι...

 η ενότητα. Φέτος παίξαμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χτίσαμε νομίζω μία καλή νοοτροπία αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι' αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πολύ πιο ώριμοι σε σχέση με το 2009 και έχουμε μπροστά μας μία εξαιρετική ευκαιρία. Δεν αποτελεί ρεβάνς όμως αυτός ο αγώνας. Θα είναι, όπως και να έχει, ένας φανταστικός τελικός".




Μιλώντας για το συνάδελφό του Πεπ Γκουαρδιόλα, είπε: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας προπονητής που έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Με έχει εντυπωσιάσει. Είναι ένας νέος τεχνικός και έχει δώσει ώθηση στους Ισπανούς συναδέλφους του".


Κάπου εκεί έριξε και τη "βόμβα" του: "Είχα μία σύντομη τηλεφωνική συνομιλία με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Μου ευχήθηκε το καλύτερο για τον τελικό. Ξέρει ότι περιμένουμε να νικήσουμε".
Τέλος, αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι είπε: "Εμείς θα επιτεθούμε, όπως πάντα. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για να ξεπεράσει τα προβλήματα που θα βάλει ο αντίπαλος. Εχουμε τους παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Τις επιθετικές αρετές της η ομάδα μας θα τις δείξει αύριο".




Βίντιτς: "Τιμή μου"
Από την πλευρά του, ο Νεμάνια Βίντιτς τόνισε: "Είναι τιμή για μένα να οδηγήσω ως αρχηγός την ομάδα σ' ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτή τη φορά έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία κατά τη γνώμη μου. Και η εμπειρία, επίσης". 

2 σχόλια:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog