Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η υπόσχεση του Μουρίνιο

 
 
Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποσχέθηκε ότι αυτός και οι παίκτες του θα επιστρέψουν με μεγαλύτερο κίνητρο για τη νέα περίοδο. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για την αγάπη και την υποστήριξη που μας έδωσαν....
 
 
Δουλέψαμε σοβαρά, αλλά εσείς μπορείτε να κρίνετε το έργο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Θα επιστρέψουμε στις 11 Ιουλίου με το ίδιο πάθος και το ίδιο κίνητρο. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και συνέχισε:
«Θα ήθελα να κλείσω με μία πολύ απλή ευχή, που είναι να ανακτήσουμε τη νέα σεζόν συγκεκριμένες αξίες που ουδείς πρέπει να ξεχνάει, αλλά κάποιοι επαγγελματίες και θεσμοί του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν ξεχάσει. Αυτές οι αξίες πρέπει να αποτελούν τη βάση του αθλήματος. Το ευ αγωνίζεσθαι, ο σεβασμός στον αντίπαλο και η μηδενική αντοχή στον ρατσισμό δεν θα πρέπει να είναι μόνο λόγια αλλά και πράξεις. Εκφράζω και πάλι την ελπίδα και την ευχή μου να ανακτήσουμε αυτές τις θεμελιώδεις αξίες στον αθλητισμό τη νέα σεζόν. Σας ευχαριστώ για όλα. Θα τα πούμε σύντομα. Θα είμαστε εδώ στις 11 Ιουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog