Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 1-2

 
Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, κάνοντας το δύο στα δύο στα πλέϊ οφ και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος (Videos).
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος. Είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, ενώ έφτανε με ευκολία στα καρέ του ΠΑΟΚ κυρίως στο διάστημα 11'-20', αλλά δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μετά το 20ο λεπτό και σε μια ανύποπτη φάση πέτυχε και το γκολ με τον Βιεϊρίνια πηγαίνοντας προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με το παιχνίδι να έχει περισσότερες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτό που μπήκε δυνατά, σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Σαλπιγγίδη, ωστόσο η ομάδα του Βόλου, μείωσε με τον Μαρτίν δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν είχαν ευκαιρίες, αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ άντεξε και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν την σπουδαία νίκη.

Αρνητική εντύπωση από την αναμέτρηση, ήταν τόσο οι άδειες εξέδρες του Σταδίου, όσο και η είσοδος ενός οπαδού των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να διακοπεί για λίγο η αναμέτρηση. Επίσης, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού βρέθηκαν και περίπου 100 φίλοι του ΠΑΟΚ, παρότι η ΠΑΕ δεν είχε χορηγηθεί εισιτήρια και έγινε σύσκεψη προκείμενου να μεταφερθούν μόνοι τους στο πάνω διάζωμα των εξεδρών.


Γήπεδο: Πανθεσσαλικο Στάδιο

Διαιτητής/Βοηθοί:Παμπορίδης (Κιλκίς)/ Φαντόπουλος (Πειραιάς), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Σέλεσι, Τομάς (64' Νέμεθ), Ζαραδούκας, Ακόστα (60' Ρόκας), Άλβαρεζ, Μόνχε, Μπρέσκα, Σολάκης, Μαρτίν.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Έτο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (80' λ.τρ. Μαλεζάς), Σαλπιγγίδης, Ελ Ζαρ (46' Φωτάκης), Αθανασιάδης (69' Μουσλίμοβιτς).

Κίτρινες κάρτες: Ακόστα (52', Ολυμπιακός Βόλου), Μόνχε (75', Ολυμπιακός Βόλου), Ρόκας (79', Ολυμπιακός Βόλου)-Γκαρσία (11', ΠΑΟΚ), Βιτόλο (78', ΠΑΟΚ), Τσιρίλο (82', ΠΑΟΚ), Κοντρέρας (91', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Μαρτίν (62', Ολυμπιακός Βόλου)-Βιεϊρίνια (33', ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (53', ΠΑΟΚ)



Την κατοχή ο Βόλος, το γκολ ο ΠΑΟΚ

Στο πρώτο ημίχρονο και από το ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε την υπεροχή.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Μόνχε έκανε την σέντρα από αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Μαρτίν είναι αδύναμη και ο Χαλκιάς μπλόκαρε εύκολα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε δύο λεπτά αργότερα (3') να εκμεταλλευτεί με τον Σαλπιγγίδη το λάθος στην άμυνα των "ερυθρόλευκων", αλλά ο Γιακούποβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

Στην συνέχεια άρχισε ένας επιθετικός μονόλος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 12', ο Μαρτίν εκτέλεσε φαουλ με τον Κοντρέρας να διώχνει την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας του Χαλκιά. Στο επόμενο λεπτό (13') από μπαλιά του Μαρτίν, ο Σολάκης βγήκε τετ α τετ, αλλά από το σουτ που έκανε ο Χαλκιάς μπλόκαρε εύκολα.

Στο 14', ο Μπρέσκα από αριστερά, έκανε την σέντρα η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Ζαραδούκα, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτμ με τον Χαλκιά να διώχνει με τις γροθιές. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Άλβαρες που έκανε το μακρινό σουτ, με τον Χαλκιάς να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Πέντε λεπτά αργότερα (19') ο Σανκαρέ έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Τσιρίλο. Από το 20ο λεπτό και μετά, ο ΠΑΟΚ άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει στην επίθεση. Στο 26΄ένα μακρινό σουτ του Λίνο, ο Γιακούποβιτς δεν είχε πρόβλημα, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο "δικέφαλος του βορρά" βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, στο 33' μετά από σέντρα του Ελ Ζαρ απο δεξιά, ο Γιακούποβιτς, έκανε λάθος έξοδο και ο Βιεϊρίνια με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον ΠΑΟΚ, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.



Άλλαξε η εικόνα υπέρ του ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που να αναλαμβάνει τα ηνία και να σημειώνει και δεύτερο γκολ.

Στο 53' λοιπόν μετά από κάθετη πάσα του Φωτάκη, ο Σαλπιγγίδης μπήκε στην περιοχή έκανε το πρώτο σουτ, ο Γιακούποβιτς απέκρουσε, η μπάλα κόντρα στον Σανκαρέ και ο Σαλπιγγιδης με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 0-2.

Εννέα λεπτά αργότερα όμως, το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να μειώσει σε 1-2. Στο 62', λοιπόν ο Σέλεσι έκανε την σέντρα για τον Μόνχε, ο οποίος έστρωσε στον Μαρτίν και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χαλκιά.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και στο 71' μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Μόνχε έκανε την πάσα στον Σολάκη, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων έπεσε πριν προλάβει να κάνει το σουτ και έτσι ο Χαλκιάς δεν είχε πρόβλημα.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη στο 77' έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μπρέσκα έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μαρτίν έκανε την κεφαλιά-πάσα μέσα από την περιοχή και ο Νέμεθ με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χαλκιά.

Στο 83', ένα απευθείας φάουλ του Μόνχε δεν ανησύχησε τον Χαλκιά, καθώς η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 88' ο Σέλεσι έκανε λάθος, ο Σαλπιγγίδης έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε το σουτ, αλλά αυτή κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα (89') ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε νέα ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σανκαρέ έκανε το γύρισα στην περιοχή και ο Νέμεθ με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη συνέχισε να πιέζει, αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ άντεξε και ο "δικέφαλος του βορρά" πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Πανθεσσαλικό κάνοντας το δύο στα δύο στα πλέϊ οφ της Superleague 



OLYMPIAKOS VOLOY PAOK HIGHLIGHTS PRWTOY HMIXRONOY by koukos_81



OLYMPIAKOS VOLOY PAOK 1-2 HIGHLIGHTS DEYTEROY... by koukos_81


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog