Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο Σηφάκης έπαιζε με ενέσεις!



Ο Σηφάκης έπαιζε με ενέσεις!

Ο Μιχάλης Σηφάκης, που τελευταία έπαιζε με πρόβλημα, δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς όπως δηλώνει ο γιατρός του, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και στη μέση.



Ο ορθοπεδικός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, μίλησε για το πρόβλημα του Μιχάλη Σηφάκη και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τα γάντια του φέτος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Μιχάλης έχει ένα οστικό οίδημα στο αριστερό του γόνατο, κάτι που το γνωρίζαμε τους τελευταίους έξι μήνες και κάναμε κάποιες ενέσεις για να μπορεί να αγωνίζεται. Συνεχίζει τη θεραπεία με τις ενέσεις, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.

Η κατάστασή του πάει πολύ καλά και οι πόνοι υποχώρησαν, όμως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τρεις με έξι εβδομάδες σίγουρα. Τον Μάιο θα μπορούμε να πούμε αν μπορεί να αγωνιστεί στα πλέι οφ ή αν είναι μεγάλο το ρίσκο».

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα του Σηφάκη, καθώς «ο Μιχάλης έχει και ένα πρόβλημα στη μέση, ένα είδος δισκοπάθειας και θα πάει στην Αθήνα να κάνει κάποιες ασκήσεις με έναν εξειδικευμένο σε θέματα αποκατάστασης.
Αρκετοί αθλητές, μεταξύ τους και ο Σηφάκης, έπαιξαν φέτος με προβλήματα γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν και φυσικά τον Άρη», κατέληξε ο κ.Πανταζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog