Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Παρουσιάστηκε ο Ντουντού

Παρουσιάστηκε ο Ντουντού

Και επίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο είναι ο Ντουντού Σεαρένσε, με το κόστος της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στον βραζιλιάνικο σύλλογο να φτάνει το 1,1 εκατ. ευρώ.

 
«Ελπίζω να ωριμάσω ακόμα περισσότερο και να εξελιχθώ κατά τη διάρκεια του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και ίσως να μπορέσω να βρω μία θέση στη Σελεσάο. Αυτό πάντως είναι θέμα δουλειάς και αφοσίωσης», τόνισε αρχικά  ο Βραζιλιάνος μέσος κατά την διάρκεια της παρουσίασής του.

Για να προσθέσει:
«Στην Ευρώπη είναι πολύ καλά, είναι υπέροχα αλλά υπάρχει και τρομερή πίεση, στην πατρίδα τα πάντα είναι καλύτερα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από το βραζιλιάνικο. Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα το γεγονός ότι επιστρέφω στη Βραζιλία. Ήταν κάτι που με ενδιέφερε, έλειπα εδώ και αρκετά χρόνια και ήθελα να επιστρέψω για να δοκιμάσω κάτι μεγαλύτερο και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Όσο για τους στόχους του με την Ατλέτικο Μινέιρο συμπλήρωσε:
«Δεν θέλω να είμαι σε έναν σύλλογο και να μην παίρνω το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να περνούν τα χρόνια χωρίς να κατακτώ πρωταθλήματα. Θα παλέψω για να πάρω το πρωτάθλημα. Ήρθα στην Ατλέτικο που ξέρω ότι διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εδώ και ελπίζω να ξεπληρώσουμε στο γήπεδο την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα ο κόσμος».

Για τίτλους έκανε λόγο ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ατλέτικο Μινέιρο, μετά και την απόκτηση του Ντουντού Σεαρένσε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το κόστος της μεταγραφής ήταν 1,1 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μινέιρο, η μεταγραφή κόστισε 1,1 εκ. ευρώ στην Βραζιλιάνικη ομάδα, ενώ ο Ντουντού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014).

Στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Εντουάρντο Μαλούφ, διευθυντής ποδοσφαίρου της Ατλέτικο Μινέιρο, μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και ήθελε πολύ να γυρίσει. Έτσι λοιπόν η Μινέιρο του έδωσε αυτή την ευκαιρία, καθώς όπως είπε «ο Ντουντού ήθελε μία νέα μεγαλύτερη πρόκληση για την καριέρα του».

Για την μεταγραφή τόνισε ότι ο παίκτης έκλεισε πολύ γρήγορα, αφού άρχισαν τις σχετικές ενέργειες την Τετάρτη – όπως ακριβώς άμεσα σας ενημέρωσε σχετικά το gazzetta.gr –  και μέχρι σήμερα ο Ντουντού Σεαρένσε ήταν ήδη στην Βραζιλία και είχε υπογράψει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πλούσια καριέρα του Βραζιλιάνου και τα επιτεύγματά του, και πως θέλει να τον δει να έχει τις ίδιες επιτυχίες και στην νέα του ομάδα κατακτώντας και πάλι πολλούς τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog