Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Γκρανέρο: «Ολοι θέλουμε τον Μουρίνιο»


«Ολοι θέλουμε τον Μουρίνιο»


Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμούν την παραμονή του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα σύμφωνα με τον Εστεμπάν Γκρανέρο. «Είναι χαρούμενος εδώ» τόνισε.

 
Ο 23χρονος κεντρικός μέσος μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την προπόνηση της Πέμπης (24/03). «Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μουρίνο θα μείνει και όλοι το θέλουμε αυτό. Θέλουμε ο προπονητής μας να μείνει και ο ίδιος είναι χαρούμενος εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στην ομάδα για πολύ καιρό και ότι τα ερχόμενα χρόνια θα είναι από τα πιο επιτυχημένα».

Οσον αφορά τους τίτλους που κυνηγάει η Ρεάλ και τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, τόνισε:
«Το ημερολόγιο λέει ότι έχουμε να παίξουμε δύο clasico σε διάστημα μικρότερος της μίας εβδομάδας και είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια. Θα είναι αγώνες αποφασιστικής σημασίας όσον αφορά το τι θα γίνει σε δύο διοργανώσεις. Μπορεί να αποδειχθεί μία σημαντική στιγμή για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Πάντως είναι πολύ νωρίς για να το συζητάμε, αφού έχουμε να δώσουμε πολύ σημαντικά ματς πριν παίξουμε με την Μπαρτσελόνα».


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog