Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Τρελαμένος» για Τούμπα ο Ιμπαγάσα



Στο ποδόσφαιρο δεν μετράει μόνο το πόσο καλός παίκτης είσαι αλλά πρέπει να διαθέτεις και κάποια άλλα στοιχεία, όπως ψυχή και ο Άριελ Ιμπαγάσα απέδειξε πως και αυτό το στοιχείο το έχει. Ο «Κάνιο» παρά το πρόβλημα στην γάμπα έλεγε την Τετάρτη στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους γυμναστές του Ολυμπιακού ότι δεν πρόκειται να χάσει την Τούμπα και για αυτό τον λόγο θέλει να μπει την Πέμπτη κανονικά στις προπονήσεις για να παίξει απέναντι στους Θεσσαλονικείς.


 «Είμαι μια χαρά. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θέλω να μπω κανονικά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να προπονηθώ κανονικά δεν πονάω στη γάμπα», είπε ο Αργεντινός και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο αποφασισμένος είναι για να βοηθήσει για μια ακόμη φορά την ομάδα του.

Βαλβέρδε: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια»
Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 86 γενέθλια του σήμερα, Πέμπτη (10/03) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την δική του ευχή για την ομάδα. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και τόνισε ότι εύχεται στους «ερυθρόλευκους» να συνεχίσουν να κατακτούν τρόπαια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βάσκος τεχνικός:

«Τι εύχομαι στον Ολυμπιακό; Αυτό που θέλω και του εύχομαι είναι να συνεχίσει να κερδίζει πρωταθλήματα και κύπελλα. Αυτή είναι η πρώτη ευχή που δίνω. Είναι μια μεγάλη ομάδα που οφείλει να κατακτάει τρόπαια.

Η δεύτερη ευχή που δίνω και νομίζω είναι το ίδιο, ίσως και πιο σημαντική, είναι να έχει πάντα αυτόν τον καταπληκτικό κόσμο δίπλα του. Θέλω ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και εμείς όλοι στον Ολυμπιακό, να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Θέλουμε να τους κάνουμε να γελούν, να τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Από την πλευρά τους θέλουμε να υποστηρίζουν πάντα την ομάδα».



www.theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog