Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μιραλάς: "Νίκη για τον κόσμο μας"

«Νίκη για τον κόσμο μας»



Το σύνθημα κατάκτησης της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ που θα του δώσει και μαθηματικό τον τίτλο του πρωταθλητή, έδωσε ο Κέβιν Μιραλάς κατά την βράβευσή του.
Ο Βέλγος άσος των «ερυθρολεύκων» παρέλαβε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το βραβείο για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ από τον Σίνισα Γκόγκιτς.

«Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει κανένα βραβείο αν δεν υπήρχε η ομαδική προσπάθεια και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου», τόνισε αρχικά για να αναφερθεί στην κατάκτηση του τίτλου: «Φυσικά αυτό περιμένω. Είναι το πιο ομαδικό βραβείο που μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα».

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αυτό το ματς να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο μας. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι ένα κίνητρο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ».

Τέλος για την αμφισβήτηση του Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: «Φυσικά έχω απάντηση. Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός όλα τα ματς που έχασε, θα ήταν εκείνος πρωταθλητής. Οπότε στο δικό τους χέρι ήταν να το κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog