Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τασάκι αξίας 5.000 ευρώ




Τα επεισόδια στα γήπεδα συνεχίζονται, μαζί και η ανοχή των πειθαρχικών οργάνων. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για με 5.000 ευρώ για το τασάκι που δέχτηκε στο μάτι ο Κέβιν Μιραλάς στον αγώνα του Κυπέλλου.




Στα πολύ μαλακά έπεσε ο Δικέφαλος του Βορρά για τα όσα έλαβαν χώρα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στην... άδεια Τούμπα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό που έγινε αιτία να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με χρηματικό πρόστιμο, ήταν η ρίψη ενός αντικειμένου (τασάκι) από έναν οπαδό της ομάδας, που βρήκε στο πρόσωπο τον Κέβιν Μιραλάς.
Ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε και είχε υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά τιμωρήθηκε μονάχα με 5.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών της σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει ξεκάθαρα πως η ΕΠΟ δεν έχει καμία διάθεση να... τραβήξει αυτιά και να πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξουν και στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Ουσιαστικά, αθωώνει και βγάζει λάδι, απαράδεκτες πράξεις που βλέπουμε και θα βλέπουμε και στο μέλλον στα ελληνικά γήπεδα.

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, πως τώρα μπορεί ο ευνοημένος να είναι ο ΠΑΟΚ, όμως σε άλλες περιπτώσεις υπήρξαν άλλες ομάδες. Για παράδειγμα και ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί μόλις με 28.500 ευρώ για το κέρμα που δέχτηκε ο βοηθός στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε η τελευταία φορά που η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δείχνει ανοχή και δίνει το ελεύθερο στους χούλιγκαν να... αλωνίζουν. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες αφού ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε δηλώσει πως θα αυξηθεί η αυστηρότητα στις ποινές των ομάδων των οποίων οι οπαδοί θα προκαλούν επεισόδια. Εύκολα τα λόγια...

Η ανακοίνωση: "Με την υπ΄ αριθμ. 129/2011 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή 5.000 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 2/2/2011 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός)".



sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog